Indul a 15 éves jubileumi turné
26
Feb
2018

Drága Barátaink! A csodálatos élményekkel teli Arénás koncertet követően már nem kell sokat aludnunk és újból találkozhatunk! A 15 éves jubileumi turnét Debrecenben, a Lovardában nyitjuk majd, és a tavasz folyamán olyan helyszínekre látogatunk majd el, mint Esztergom, Szeged, Szentes vagy Székesfehérvár!! Egyúttal figyelmetekbe ajánljuk az egyetlen nyári budapesti koncertünket, amelyet augusztus 31-én, a Budapest […]


BŐVEBBEN

Teltház az Arénában! + Jimmy interjú
01
Feb
2018

Drága Barátaink!!!!! A mai nappal hivatalos hír: TELTHÁZAS a FEBRUÁR 17-ei ARÉNA koncert!!! A folyamatos helyigénylések utáni ,többszöri bővítésekkel most màr tényleg “fullon van” az ország legnagyobb fedett sportlétesítménye! Elképesztő! Alig várjuk már a napját! (A teljes cikkben interjút találsz Jimmy-vel!)


BŐVEBBEN

Lehetetlen - klippremier
17
Jan
2018

A Lotfi Begivel közös ÚJ DAL címe: Lehetetlen (avagy Velünk kerek a világ) Szeretettel adjuk közre! Fogadjátok, nézzétek, osszátok! ...és egyúttal örömünket fejezzük ki, hogy együtt dolgozhattunk a Magyar Kézilabda Szövetséggel is! A dal élő PREMIERJE szintén FEBRUÁR 17-én ,az ARÉNÁBAN LESZ!!!


BŐVEBBEN

Tizenötmillióból egy - videóklip
21
Nov
2017

Drága Barátaink! Fogadjátok sok szeretettel a Tizenötmillióból egy című dalunkhoz szóló videóklipet. A videóklip leforgatásában hálás köszönettel tartozunk a Honvédelmi Minisztériumnak és a Magyar Honvédségnek!


BŐVEBBEN

Esszencia turné 2017.
16
Oct
2017

Drága Barátaink! Ígéretünkhöz híven feltöltöttük az idei évre tervezett utolsó találkozásainkat egy rövidke turnésorozat keretein belül, amely az Esszencia nevére hallgat. Mindez azt takarja, hogy a zenekar első 15 évének munkásságát átkaroló dupla album - a KILENC- megjelenése után, és a 2018. FEBRUÁR 17-én esedékes ARÉNA nagykoncert előtti pár hétben időszerű a dalok szövegeiről, üzenetéről (lényegi mondandójáról- […]


BŐVEBBEN

Őszi hírek a zenekar tájáról
14
Oct
2017

Kedves Forradalmárok! Az elmúlt napokban, hetekben számos újdonság történt a zenekar háza táján, amelyről több hírcsatornán, elsősorban a Facebookon már hírt adtunk, ám most összegezve a honlapra is felkerülnek ezek az információk...


BŐVEBBEN

Lemezbemutató és dedikálás
25
Sep
2017

Drága Barátaink! Megjelent a Kowalsky meg a Vega 9. nagylemeze 'Kilenc' címmel! Mindenkit szeretettel várunk ma (október 2.) délután 17 órától a Barba Negra Music Club-ban (Budapest, XI. ker., Prielle Kornélia u. 4.).  Az új nagylemez a helyszínen nem lesz kapható, csak a kijelölt MOL töltőállomásokon! (részletes országos kútlista HAMAROSAN)


BŐVEBBEN

Szavazz a zenekarra az MTV EMA-n!
25
Aug
2017

Kedves Forradalmárok! Ezúton szeretnénk barátsággal megkérni benneteket, hogy az alábbi linken a szavazatotokkal támogassátok a Forradalmi Egyletet az MTV Europe Music Awards-on!


BŐVEBBEN

Kowalsky meg a Vega in Csongrád on te%
31
Jul
2017
Image not available

BŐVEBBEN

Hála veled! - Dalpremier
20
Apr
2017

Kedves Forradalmárok! Fogadjátok sok szeretettel a legújabb dalunkat, amely a "Hála veled" címre hallgat. A klipet a Los Tiki Pictures részéről Galler András "Indián" rendezte, operatőr: Szín Róbert, vágó: Fekete Balázs.


BŐVEBBEN


Kowalsky meg a Vega | www.kowa.hu | 2017

Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress