Tizenötmillióból egy - videóklip
21
Nov
2017

Drága Barátaink! Fogadjátok sok szeretettel a Tizenötmillióból egy című dalunkhoz szóló videóklipet. A videóklip leforgatásában hálás köszönettel tartozunk a Honvédelmi Minisztériumnak és a Magyar Honvédségnek!


BŐVEBBEN

Esszencia turné 2017.
16
Oct
2017

Drága Barátaink! Ígéretünkhöz híven feltöltöttük az idei évre tervezett utolsó találkozásainkat egy rövidke turnésorozat keretein belül, amely az Esszencia nevére hallgat. Mindez azt takarja, hogy a zenekar első 15 évének munkásságát átkaroló dupla album - a KILENC- megjelenése után, és a 2018. FEBRUÁR 17-én esedékes ARÉNA nagykoncert előtti pár hétben időszerű a dalok szövegeiről, üzenetéről (lényegi mondandójáról- […]


BŐVEBBEN

Őszi hírek a zenekar tájáról
14
Oct
2017

Kedves Forradalmárok! Az elmúlt napokban, hetekben számos újdonság történt a zenekar háza táján, amelyről több hírcsatornán, elsősorban a Facebookon már hírt adtunk, ám most összegezve a honlapra is felkerülnek ezek az információk...


BŐVEBBEN

Lemezbemutató és dedikálás
25
Sep
2017

Drága Barátaink! Megjelent a Kowalsky meg a Vega 9. nagylemeze 'Kilenc' címmel! Mindenkit szeretettel várunk ma (október 2.) délután 17 órától a Barba Negra Music Club-ban (Budapest, XI. ker., Prielle Kornélia u. 4.).  Az új nagylemez a helyszínen nem lesz kapható, csak a kijelölt MOL töltőállomásokon! (részletes országos kútlista HAMAROSAN)


BŐVEBBEN

Szavazz a zenekarra az MTV EMA-n!
25
Aug
2017

Kedves Forradalmárok! Ezúton szeretnénk barátsággal megkérni benneteket, hogy az alábbi linken a szavazatotokkal támogassátok a Forradalmi Egyletet az MTV Europe Music Awards-on!


BŐVEBBEN

Kowalsky meg a Vega in Csongrád on te%
31
Jul
2017
Image not available

BŐVEBBEN

Hála veled! - Dalpremier
20
Apr
2017

Kedves Forradalmárok! Fogadjátok sok szeretettel a legújabb dalunkat, amely a "Hála veled" címre hallgat. A klipet a Los Tiki Pictures részéről Galler András "Indián" rendezte, operatőr: Szín Róbert, vágó: Fekete Balázs.


BŐVEBBEN

Elindult a jegyvásárlás az Arénára
14
Mar
2017

Kedves "Forradalmárok!' Örömmel jelentjük be nektek, hogy a mai naptól kezdve lehet jegyet váltani a jövő évi arénás koncertünkre!


BŐVEBBEN

Varázsszavak kisfilm
15
Feb
2017

A Kowalsky meg a Vega zenekar Varázsszavak című nyolcadik stúdiólemezéhez készült kisfilm, ami bemutatja a zenekar 2016-os évének fontosabb állomásait.


BŐVEBBEN

Aréna 2018 meghirdetve!
10
Feb
2017

Kedves Forradalmárok! Miután közeleg a zenekar 15. születésnapja, nagy örömünkre szolgál még egyszer hivatalosan is bejelenteni a kiemelt jubileumi eseményünket, amelyet a Papp László Sportarénában tartanunk 2018. február 17-én! Az esemény részleteiről (pl. jegyvásárlás) folyamatosan tájékoztatunk Benneteket a Facebookon és a honlapon is. De addig is van még pár hírünk Számotokra!


BŐVEBBEN


Kowalsky meg a Vega | www.kowa.hu | 2017

Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress